Schoonmaakonderhoud van gebouwen

Wat is schoonmaakonderhoud? Schoonmaakonderhoud wil zeggen; het frequent schoonhouden van gebouwen. Afhankelijk van de behoefte gebeurt dit dagelijks, wekelijks of maandelijks. Van scholen, kantoorgebouwen en sportaccommodaties tot distributiecentra, winkels en fabrieken, Branderhorst cleaning & service bv heeft veel diversiteit in haar orderportefeuille.  

 

Schoonmaakonderhoud is vakwerk

Sschoonmaakonderhoudchoonmaken en schoonhouden van gebouwen is vakwerk. Schoonmaken kan iedereen, maar goed en efficiënt schoonmaken is een professioneel vak.

Door opleidingen, goede begeleiding en door te werken met de laatste technieken streven we naar het verlenen van schoonmaakdiensten van top kwaliteit. 

 

Schoonmaak-werkprogramma

Aan de hand van de schoonmaakwensen van de opdrachtgever, wordt door ons een schoonmaakrooster of werkprogramma opgesteld. De schoonmaakmedewerker zal aan de hand hiervan het schoonmaakwerk zelfstandig uitvoeren. De kwaliteit van het schoonmaakwerk worden gemonitord en met de klant besproken. Zo nodig wordt het werkprogramma bijgesteld. Door frequent overleg en korte lijnen garanderen wij u een prettige samenwerking waarbij de kwaliteit/prijsverhouding van de te leveren dienst maatgevend is.

Ook is het mogelijk volgens een resultaatgericht model te werken. Hierbij geen vooropgesteld schoonmaakrooster. Vooraf wordt het gewenste resultaat genormeerd. De uitvoering is aan de schoonmaakprofessional. Immers, wat niet vies is hoeft ook niet schoongemaakt te worden.  

Voorbeeld schoonmaak-werkprogramma

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op!

Contact