Professionele glazenwasser

Traditioneel glazenwassen

Op de traditionele manier van glazenwassen, worden de ramen door de glazenwasser ingewassen, de raamomlijstingen worden afgenomen, ramen droog getrokken en vensterbanken afgenomen. Al naar gelang de hoogte, wordt het glazenwassen uitgevoerd in combinatie met ladders of onze hoogwerker. Omdat de hoogwerker ons eigendom is kunnen we deze per uur in plaats van per dag doorberekenen.

Onze glazenwassers zijn bevoegd om op hoogte te werken en uiteraard krijgen ladders en hoogwerkers alle vereiste keuringen.

Telescoop glasbewassing

Een andere manier van glazenwassen is met behulp van een telescoop glasbewassings-installatie. Hierbij wordt vanaf de grond gewerkt met een telescoopsteel van carbon (maximaal 5 verdiepingen). Na het schoon borstelen, worden de ramen nagespoeld. Er wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Dit is water, waar alle bestanddelen uitgezuiverd zijn, zodat u streeploos schone ramen krijgt. Het voordeel van deze methode van glasbewassing is de tijdwinst en het hoge reinigingsgehalte.

U kunt met ons een glazenwasprogramma afspreken, waarbij wij periodiek de ramen wassen. Naar wens kan het ramen wassen ook op afroep gebeuren. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Indien glas te weinig is gewassen, kan het vuil zich gaan invreten. Het glas wordt lelijk. Dit is op te lossen door glaspolijsting.

Glazenwasser nodig? Vraag de offerte aan!

Offerte